DR KOH

just sharing…photography, car, IT, computer, ocean engineering, God, Christianity, life…

聖 靈 所 結 的 果 子 (Fruit of the Holy Spirit)

加 拉 太 書 5:22-26
22 聖 靈 所 結 的 果 子 , 就 是 仁 愛 、 喜 樂 、 和 平 、 忍 耐 、 恩 慈 、 良 善 、 信 實 、
23 溫 柔 、 節 制 。 這 樣 的 事 沒 有 律 法 禁 止 。

Galatians 5:22-23 (New International Version)
22 But the fruit of the Spirit is love, joy, peace, forbearance, kindness, goodness, faithfulness,
23 gentleness and self-control. Against such things there is no law.

————————————
Last week listen to Rev Wan sermons, set me thinking. Below are not all from Rev Wan, so I stand to be corrected.

果子在英文是Fruit, 单数, 不是Fruits。

圣灵只结了一个果子,但果子里可比喻成有九种味道: 仁愛、喜樂、和平、忍耐、恩慈、良善、信實、溫柔和節制。

当圣灵住在我们里面时,我们就应当结出圣灵的果子。每颗果子味道或有轻重不一,但九种为到肯定在里面,因果子只有一种。有些人也许仁爱多些,有些人也许节制多些,但必须肯定及相信有这九种“味道”在其中,不可说只结了这些而没结了那些,中了撒旦的谎言。

Hits: 3676